De Buf - Schwarz

list.svg

Dagelijks bankbeheer

Wij bieden u verschillende rekeningformules aan, al dan niet aangevuld met bank- en/of kredietkaarten, in combinatie met de mobiele Crelan app voor de smartphone of tablet en/of PC Banking, waardoor u alles zelf op ieder moment van de dag kan consulteren en beheren.

b-meeting.svg

Lenen

U hebt een nieuwe wagen op het oog ? U droomt van een eigen woning ? U wenst te  investeren in een vakantieverblijf ? Wij begeleiden u naar de juiste kredietformule, inclusief de correcte uitleg over de mogelijke fiscale voordelen. Ook voor professionele kredieten bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook wij zijn immers zelfstandige ondernemers. Samen met uw boekhouder zijn wij dan ook de perfecte tandem om u de juiste financiering aan te bieden.

chart-pie-36.svg

Sparen en investeren

Na het detecteren van uw behoeften en wensen, adviseren wij u welke mogelijkheden er bij u passen om uw vermogen beter te laten renderen. Op frequente afgesproken tijdstippen overlopen we de evolutie en sturen we bij wanneer nodig.

Via onze beleggingspaarplannen kunt u al met een 25€ / maand gestaag en geduldig een vermogen opbouwen. Grote kapitalen zijn dan ook niet altijd meteen een voorwaarde om te starten met beleggen.

Wenst u de fiscale spaarmogelijkheden ten volle benutten ? Ook hier bent u bij ons dan op het juiste adres. Wij bieden u perfecte oplossingen om fiscaal te sparen. Doen ! Vadertje Staat beloont u immers met een 30% teruggave.

list.svg

Financiƫle planning

Water en zuurstof zijn essentieel om te overleven. Een degelijke financiële strategie is dan ook onmisbaar voor een gezonde organisatie. Wenst u na uw actieve loopbaan uw levenscomfort te behouden? Uitzicht op een tweede verblijf ? Een zorgeloze erfopvolging? Toch nog een grote investering ? Wij staan u bij om uw toekomst te beschermen en uw dromen vorm te geven.