De Buf - Schwarz

KDBUF.jpg
Kristof De Buf
STEF.jpg
Stefan Schwarz
BAB.jpg
Barbara Lootens

Over ons

Er was eens … 26/06/2009… Op die datum opende toen een gloednieuw Centea – kantoor in de wijk Mariakerke te Oostende. De zaakvoerders Kristof De Buf en Stefan Schwarz beslisten immers dat voorjaar om als zelfstandigen, op hun eigen manier, een bank- en verzekeringskantoor uit te bouwen. Na een eerste loopbaanervaring van een twaalftal jaren als bediende binnen een grootbank was dit het uitgelezen moment deze stap te zetten.

Als rasechte Oostendenaars, voorzien van een goeie degelijke opleiding en ervaring werken we sindsdien gestaag aan de uitbouw van dit filiaal. Regelmatig volgen wij meerdere cursussen en bijscholingen om onze kennis op peil te houden en uit te breiden. Op die manier blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe trends binnen de bank- en verzekeringswereld. Daarnaast houden we de vinger aan de pols als het over de economische items gaat, dit via het dagelijks nieuws en de vakbladen.
 

Door de jaren heen werd ondertussen een fusie tussen Centea en Landbouwkrediet verteerd, werd het voormalige Landbouwkrediet in de Steensedijk overgenomen en werd een vaste bediende, Barbara Lootens, aangeworven.

Door Oostendenaars, voor Oostendenaars (en omstreken)

Wederzijds vertrouwen en de nodige discretie

Soepele openingsuren, tijd voor afspraken

Vast aanspreekpunt, zowel op kantoor als bij u thuis.

Onze visie

Sinds dag 1 probeert dit kantoor het verschil te maken. Via een gemoedelijke aanpak, 100% inzet en een flexibele houding streven we iedere dag naar een optimale samenwerking met onze bank- en verzekeringsklanten en onze partners. “Meer doen zit in onze natuur” zijn dan ook voor ons geen ijdele woorden. Een goede vertrouwelijke relatie met duidelijke afspraken en correcte opvolging zorgt ervoor dat iedereen zich bij ons “thuis voelt”.

Bij bank- en verzekeringskantoor De Buf – Schwarz spreken we niet alleen met U, maar “luisteren” ook echt naar U. Zowel bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis.

Naast de dagelijkse bankverrichtingen kan men bij ons ook terecht voor advies rond beleggingen, kredietverlening – zowel “particulier” als “professioneel”  en bescherming. Informatie over pensioenopbouw, successieplanning en fiscaliteit is eveneens aanwezig.

Wij staan dan ook klaar om u te ontvangen. U kunt steeds vrijblijvend kennis maken met onze manier van werken, steeds met de gedachte dat U en de lange termijnrelatie “centraal” staat.

Al bank- en/of verzekeringzaken lopen in ons kantoor?

Dan sporen we u aan om onze goede werking door te vertellen. Als zelfstandige “stil” staan, is achteruitgaan. Groei is belangrijk. Doorverwijzing van potentiële klanten naar ons kantoor wordt dan ook zeker gewaardeerd. Mondelinge reclame is immers nog steeds de beste publiciteit. Deze reclame en waardering vertaalt hem dan wel eens in een flesje wijn, de deelname aan een activiteit, een agenda, een scheurkalender of een koffietje bij een adviesgesprek. Want, naast groei, blijft ook het “correct servicen” en soigneren van bestaand cliënteel voor ons een must !

Dus, bank- en of verzekeringsvragen? Eén adres : De Buf – Schwarz

Maandag
09u00 - 12u00
14u00 - 16u30
na 16u30 op afspraak
Dinsdag
09u00 - 12u00
op afspraak
Woensdag
09u00 - 12u00
14u00 - 16u30
na 16u30 op afspraak
Donderdag
09u00 - 12u00
op afspraak
Vrijdag
09u00 - 12u00
14u00 - 16u30
na 16u30 op afspraak
Zaterdag
op afspraak
-
-
Zondag
-
-
-